Jude Law als Albus Perkamentus in Fantastic Beasts

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jude Law als Albus Perkamentus in Fantastic Beasts

Oh nee: weer slecht nieuws voor Fantastic Beasts 3

|
|

Laatste update:

De sfeer op de set van Fantastic Beasts 3 zal vast magisch zijn, maar real life slaat, alweer, keihard toe. Na meerdere vertragingen is er nu iemand van de crew besmet geraakt met corona.

En daardoor liggen de toch al geplaagde opnames nu stil, zo bevestigt een woordvoerder van filmstudio Warner Bros. aan de Daily Mail. De problemen begonnen zich vorig jaar al op te stapelen en als gevolg van alle corona-ellende is het derde deel van de Harry Potter-spin-off al eens uitgesteld. Het ging een tijd lekker, maar nu vuurt de pandemie weer een keiharde Avada Kedavra op de progressie af.

De nieuwe Harry Potter-serie!

Gaat het om een castlid?

Een ingewijde klapt tegenover de Daily Mail ook uit de school over het coronageval. Volgens diegene gaat het niet om een of ander crewlid, maar om een "onvervangbaar castlid". De goed afgesloten set in Leavesden, Hertfordshire zou volgens de bron niet zomaar stilgelegd worden; dan moet het echt gaan om een cast-besmetting. "Production is only halted if someone cannot be filmed. No one is saying who it is, but it's someone who cannot be replaced." Het is nog niet bekend wanneer men de productie weer kan oppakken.

Fantastic Beasts 3

In Fantastic Beasts 3 zien we hoe de beginnende tovenaarsoorlog tussen Grindelwald (nu gespeeld door Mads Mikkelsen) en diens troepen tegen Dumbledore (Jude Law), Newt Scamander (Eddie Redmayne) en hun vrienden steeds verder oplaait. Verder is er nog weinig bekend over het verhaal. Rondom de Wizarding World speelt gelukkig nog veel meer waar we naar uit kunnen kijken. Zo krijgt Jude Law misschien wel een Dumbledore spin-off én HBO werkt aan een Harry Potter-serie. De toekomst ziet er magisch uit!

Lees verder