Connie Witteman

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Connie Witteman

Weekend betrapt Connie Witteman: ‘ze liegt over hamsteren’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Weekblad Weekend legt showbizzdiva Connie Witteman op de pijnbank! In de nieuwe editie van het magazine, vanaf vandaag in de winkels, wordt Connie 'betrapt' als fervent hamsteraar, terwijl ze zelf nota bene anti-hamster is?! 

Het is een sterk staaltje onderzoeksjournalistiek dat we in tijden van corona absoluut kunnen gebruiken. En Weekend gaat echt all-out. Zo zette het weekblad in hun insta-Story een reeks onthullende filmpjes achter elkaar. 'OMG', klinkt het spannend. 'Connie ontmaskerd. Diva jokt over hamsteren.

Hamster-heisa

Weekend komt met keihard bewijs. We zien de zangeres een winkelwagentje vol met Sligro-dozen uitladen. Aan drank geen gebrek in huize Witteman! De diva draagt, net als haar twee hulptroepen, een kek roze mondkapje om de medemens niet in corona-gevaar te laten komen. In de Insta-Story van Weekend zien we ook filmpjes van Connie voorbijkomen waarin ze zegt naar Mark Rutte te luisteren. Want voor extra drama-effect plakte het weekblad ook fragmenten van Rutte in het filmpje. Hierin zegt hij dat het 'achterlijk' is als iemand hamstert. 

Connie 

Connie spreekt zichzelf dus mogelijk tegen met haar uitlatingen over Rutte, terwijl ze zelf wel de halve winkel leeg trekt. Kijk, dan is Gordon tenminste nog eerlijk: die roept zelfs op tot hamsteren! Maar, om Connie toch maar even te beschermen: je gaat natuurlijk niet naar de Sligro voor één miezerig doosje Bacardi. Aan de dozen te zien bracht ze namelijk een bezoek aan de horecagroothandel dus dan is het meer dan logisch om ook maar gelijk flink in te slaan. Daar zijn groothandels voor! No worries Connie, we've got your back! Het 'bewijs' van Weekend is hieronder te zien.

UPDATE - reactie Connie

Vers van de pers: 'hamsteraar' Connie reageert op de beschuldigingen van Weekend. Ze vindt het jammer en kwetsend hoe het blad haar neer probeert te zetten. "Iedereen mag van die foto denken wat ie wil, maar ik woon alleen en eet zelf als een muis", legt ze uit. "En ja... Ik heb 75 paketten gemaakt en uitgedeeld aan wie “ik” vind dat ze het nu goed kunnen gebruiken!! Ik hoef geen boulevard erbij om dat te laten zien...."

Lees verder