Vandaag Inside

Veronica Superguide logo
Vandaag Inside
VITVTalkshow

Website voor petitie Vandaag Inside overbelast na oproep

|
|

Laatste update:

Vandaag Inside loopt een nominatie voor de Gouden Televizier-Ring mis en daar zijn de heren het niet mee eens. Daarom is er een petitie gestart om hopelijk nog kans te kunnen maken op de prijs. Een probleempje: na de oproep in het programma is de website overbelast. 

Het populaire programma Vandaag Inside wordt uitgesloten bij het Televizier-Verkiezing. De reden: tv-programma’s die al eens eerder hebben gewonnen mogen niet deelnemen aan de verkiezing. Dat geldt ook voor remakes, doorstarts en al te gelijkende spin-offs. Daar is volgens de heren geen sprake van en daarom zijn ze een petitie gestart. 

Petitie-site onbereikbaar na oproep Vandaag Inside

Overbelast

Nadat Johan Derksen, Wilfred Genee en Renee van der Gijp hun kijkers opriepen om de petitie te ondertekenen, sloeg de website op hol. Stemmers konden de website met geen mogelijkheid bereiken door de grote stroom aan bezoekers. Het probleem was al snel verholpen en inmiddels hebben 8000 mensen de petitie ondertekend. 

'Een grote schande'

Dat Vandaag Inside niet genomineerd mag worden, vindt Johan Derksen een 'grote schande'. “Omdat wij een spin-off zijn van een ordinair voetbalprogrammaatje, waar we niets mee te maken willen hebben.” Johan geeft dan ook aan 'toch wel aangedaan te zijn' door deze keuze. 

Het programma gaat met vakantie en weet in de laatste week voor de zomerstop dan nog behoorlijk wat teweeg te brengen. De heren keren na de zomer weer terug op de buis

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder