Waylon

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Waylon
BN'ersOphef

Waylon over gezinssituatie: ‘Wij gaan dit met elkaar oplossen’

|
|

Laatste update:

Waylon vertelt voor het eerst op camera over zijn gezinssituatie nadat bekend werd dat hij Bibi Breijman bedroog. De zanger was in gesprek met RTL Boulevard toen er naar de situatie gevraagd werd. Even wilde hij er niet op ingaan, maar uiteindelijk vertelde hij er alsnog over.

‘Vervuiling is nooit leuk’

“Het gaat goed. Ik heb natuurlijk mijn statement gedaan naar aanleiding van alle geruchten en ja… daar wil ik het ook bij laten, want dat is namelijk het statement. En verder is dit een privékwestie van ons, en wij gaan dat gewoon met elkaar oplossen.” RTL Boulevard vroeg hem ook naar dat statement dat hij op Instagram plaatste en waarom deze ook snel weer verwijderd was. “Vervuiling is nooit leuk, vandaar”, antwoordde Waylon hierop.

Het gezin gaat er dit jaar nog even tussenuit, vertelt Waylon. “We gaan absoluut met het gezin op vakantie. Scandinavië is het plan voor dit jaar. Dus ik denk dat wij een paar weken Scandinavië pakken.”

‘Ik ben een lul’

Zo’n anderhalve week geleden raakte Waylon in opspraak toen juicekanalen naar buiten brachten dat de zanger Bibi, waar hij onlangs nog een tweede kindje mee kreeg, zou hebben bedrogen.

Die geruchten bleken te kloppen en Waylon gaf al snel zijn fout toe. “Het enige wat Bibi nu verdiende is om in alle rust te kunnen genieten van haar kraamtijd, en zelfs dat heb ik haar afgenomen. Ik ben een lul!” 

Schop van het leven

Tijdens de presentatie van het programma Vuur, die kort na zijn bekentenis plaatsvond, gaf Waylon al eerder aan er niet over te willen praten. Toch kon hij er niet omheen en vertelde hij het publiek: “De schop die het leven je soms moet geven, die is aangekomen.”

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder