Waylon in Matthijs Gaat Door

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Waylon in Matthijs Gaat Door
BN'ersTV

Waylon maakt indruk met Hazes-cover bij Matthijs Gaat Door

|
|

Laatste update:

Matthijs Gaat Door zit dit seizoen wat dunner in de muziek, maar vanavond kwam er een grootse comeback. Waylon maakte een verpletterende indruk in het praatprogramma van Matthijs van Nieuwkerk.

Waylon was de laatste tijd voornamelijk in het nieuws vanwege zijn relatieperikelen én een interview met Eva Jinek dat uiteindelijk niet doorging. Bij Matthijs Gaat Door wilde de zanger dus even laten weten dat hij nog steeds een aardig potje kan zingen!

Waylon kan zingen

Waylon zong een stukje My Way, Hé Kleine Meid op je Kinderfiets én sprak met Matthijs van Nieuwkerk over André Hazes. Tenslotte zong hij ’t Rode Licht van de Amsterdamse volkszanger.

Kijkers van Matthijs Gaat Door, die vorige week nog morden omdat er zo weinig muziek te horen was, waren erg onder de indruk van Waylon, die de verschillende muziekstijlen zó uit zijn mouw schudde.

Binnenkort zien we Matthijs van Nieuwkerk ook weer terug in een nieuw seizoen Chansons! Samen met Rob Kemps doorkruist hij Frankrijk, op zoek naar het levenslied. Je ziet Chansons! seizoen 2 vanaf 9 oktober op NPO1, rond 21:20 uur. Matthijs Gaat Door zie je elke zaterdag op NPO1, vanaf 21:30 uur.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder