Waylon openhartig in Boerderij van Dorst: 'ik ben geen rokkenjager'

Waylon
© BNNVARA

Nadat Waylon eerder het interview met Eva Jinek op het laatste moment afzei, was het vanavond eindelijk zo ver. In Boerderij van Dorst, waar hij samen met Frédérique Spigt te gast was, ging de zanger uitgebreid in op zijn relatieperikelen. Hij vertelt over de heftige periode die ze achter de rug hebben en hoe therapie geholpen heeft. 

Labrador of rokkenjager?

Op Ravens vraag of hij vaker is vreemdgegaan krijgt de kijker geen duidelijk antwoord. Hij zegt dat hij “met een gerust hart kan vertellen dat hij geen rokkenjager is”. “Een labrador dan?" vraagt Raven. Nee dat ook niet, maar “uiteindelijk ben je ook gewoon een mens die dealt met bepaalde dingen” Eentje die “zijn problemen oploste met nog meer problemen".

 

Juicekanalen

Eerder dit jaar, in juni, kwam via juicekanalen naar buiten dat de zanger was vreemd gegaan. Tijdens haar zwangerschap zou hij zijn vriendin, Bibi Breijman, hebben bedrogen. Hij ging eerder al diep door het stof. Hij vond zichzelf een "lul", maar gaf ook aan te hopen dat ze het “samen konden oplossen”

Erectieproblemen

Over één mogelijke oorzaak besloot hij opvallend eerlijk te zijn. "Weet je wat. Fuck it, door het leven zijn er blokkades in mijn hoofd gekomen die ervoor hebben gezorgd dat beneden niet meer lekker werkte. Het is heel heftig om als man te ervaren dat het niet meer werkt. Wat is er aan de hand?”

Liefde overwint

Ondanks dat het momenteel heftig is thuis, weet Waylon zeker dat hij en Bibi met elkaar doorgaan. "De liefde is altijd nog groter dan de haat. Wij gaan met elkaar verder. Wij zijn nog steeds verliefd op elkaar.”