Waylon vond zichzelf ‘een ongelooflijk domme l*l’

Door Finn Bonis
Waylon
© Brunopress

In een gesprek met radiozender 100% NL zegt Waylon dat hij “een ongelooflijk domme lul” is geweest. Hij ging vreemd terwijl zijn vrouw Bibi zwanger was.

‘Verkloot’

Afgelopen zomer kwamen verschillende juicekanalen met het gerucht dat Waylon zijn zwangere vrouw had bedrogen met een ander. Kort daarna kwam Waylon met een statement waarin hij zei dat hij “het verkloot” had. Om hun relatie te redden zijn de twee nu in therapie gegaan. “En daar komen wij gewoon weer beter uit”, zegt hij.

Sterker uitgekomen

Het betekent óók, dat als zoiets op je afkomt en zoiets gebeurt, dat je heel erg kunt gaan haten. Je kunt heel erg gaan balen en terugvuren, maar je kunt ook bij jezelf denken: misschien word ik hier wel een beter mens van.” Volgens Waylon zijn ze er in ieder geval sterker uitgekomen. “Niemand kan ons ook nog iets maken. We staan aan de goede kant.”

Jinek gecanceld

De afgelopen tijd liet de zanger weinig los over zijn privéleven. In september zou Waylon aanschuiven bij Jinek om te vertellen over de privékwestie, maar hij zei het op het laatste moment af. "Er is vanuit de (show)media - vooraf - zoveel inhoud aan dit gesprek gegeven, dat beide partijen daar nu van afzien", liet een woordvoerder van RTL destijds weten.

Vader van mijn kinderen

Kort na de onthulling zei Bibi “verdrietig en boos en teleurgesteld en gebroken en in shock” te zijn. Ook had iedereen er een mening over en kwam er heel veel negativiteit haar kant op. Dat vond ze het zwaarst van allemaal. Toch zei ze toen al: "Ik heb voor deze man gekozen als de vader van mijn kinderen en daar sta ik nog steeds heel erg achter."