• B&B vol Liefde

Wauw! Zó zag B&B Vol Liefde-Libera er vroeger uit

B&B Vol Liefde Libera

In het liefdesavontuur van Hans in B&B Vol Liefde speelt ook zijn ex-vrouw Libera, met wie hij nog steeds samenwoont, een grote rol. Love Reality deelt een foto van zijn ex-geliefde uit de oude doos.

Missverkiezingen 

Hoewel Hans en Libera al een flinke tijd gescheiden zijn, runnen ze wel nog samen de B&B in Italië. Dus leren kijkers naast Hans, ook Libera goed kennen. Ze is niet alleen eigenaresse van de B&B maar werkt ook als voedingsdeskundige en schoonheids- en welzijnsconsulent. Vroeger deed ze mee aan Miss Forever-verkiezingen en werd ze zelfs verkozen tot Bellissima Italiana. Dat snap je wel als je ziet hoe ze eruit zag!

 

Breuk Hans en Libera 

Hans legde eerder al uit waarom hij en Libera niet meer samen zijn. Samen een drukke B&B runnen bleek een flinke uitdaging. "Vrije tijd hadden we niet meer. Daar is het huwelijk ook mee kapot gegaan. Je was altijd open, behalve tussen kerst en oud en nieuw." Het was het de laatste jaren "allemaal net niet" tussen Hans en Libera. Dat heeft ze uiteindelijk "uit elkaar gedreven".

Ruzie 

Het begon afgelopen week te rommelen in B&B San Jacopo. Libera riep deelneemster Sylvia in de aflevering van vrijdagavond op het matje. Ze hoorde namelijk van haar ex-partner dat Sylvia het toilet op haar kamer niet schoon vindt.

 

Achterbaks 

"Ze komt over als een aardige, lieve vrouw", zegt Libera, "Maar dit vind ik achterbaks". Het lijkt haar vooral dwars te zitten dat Sylvia het achter haar rug om tegen Hans zei. "Ze had het tegen mij moeten zeggen. Ze kent mij nu. Ze zegt steeds 'I love', maar dat moet ze tegen hem zeggen, niet tegen mij. Dat vind ik beledigend."

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast-apps.