Sonic the Hedgehog

Veronica Superguide logo
Sonic the Hedgehog

Wat kan je kijken op de nieuwe tv-zender Paramount Network?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Paramount Network is vandaag gelanceerd op de Nederlandse tv! Het vervangt Spike en gaat zich meer richten op het uitzenden van films en series. Met name die van Paramount Pictures (verrassend!) en iedere avond garandeert de zender sowieso een film. Welke nieuwe films en series kan je verwachten?

Filmpremières Paramount Network

Paramount Network knalt gelijk uit de startblokken met de tv-premières van Sonic the Hedgehog en Playing with Fire. Die kan je dinsdagavond 24 mei om 18.30 uur (Playing with Fire) en 20.30 uur (Sonic) kijken. Ook wordt The Naked Gun trilogie uitgezonden vanaf 13.30 uur vandaag.

Andere grote titels zijn CSI: New York. De iconische misdaadserie start dinsdagavond om 22.30 uur op Paramount Network. En woensdagavond 25 mei om 18.30 uur gaat Elementary van start. Ook leuk: zondag wordt uitgeroepen tot scifi dag met o.a. afleveringen van Star Trek: Enterprise, Star Trek: Discovery en The Orville.

Elementary

Nieuwe series op Paramount Network

Vanaf juni gaan sowieso nog meer science-fiction series in première. Star Trek: Prodigy start zondag 5 juni om 19.00 uur op Paramount Network. En het nieuwste seizoen van The Orville: New Horizons start zondag 12 juni om 20.00 uur.

Films in juni

De films die bevestigd zijn voor Paramount Network in juni zijn: Black Swan, Rise of the Planet of the Apes, Dawn of the Planet of the Apes, Walk the Line, The Grand Budapest Hotel, Nightcrawler, Alien: Covenant, Madagascar 2 en 3 en The Book of Life. Houd onze tv-gids in de gaten voor de actuele uitzendtijden.

Komt Paramount+ nog naar Nederland?

In de VS en andere regio’s heeft Paramount Pictures ook zijn eigen streamdienst, Paramount+. Er zijn plannen om die vermoedelijk najaar 2022 in Nederland te lanceren. Meer info over de lancering en de exclusieve films en series, lees je te zijner tijd op Veronica Superguide.

We kunnen je trouwens wel al vertellen wat er nieuw op Netflix is deze week!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder