Wat is er met Simone uit B&B Vol Liefde gebeurd?

2022 was een turbulent jaar voor Simone uit B&B Vol Liefde. Even dacht ze haar grote liefde gevonden te hebben, maar dat liep toch even anders. En inmiddels kijkt ze vooral naar de toekomst. Hoe gaat het nu met haar?

Simone uit B&B Vol Liefde

Het was misschien wel een van de meest geruchtmakende momenten uit het laatste seizoen van B&B Vol Liefde. De beruchte tongzoen tussen Richard en Simone in zijn Portugese Bed and Breakfast. Dat leek even helemaal goed te komen, maar zo snel als de relatie ontvlamde, zo snel doofde die ook weer uit. En inmiddels spreken de twee elkaar helemaal niet meer en is Richard vooral ook boos op Simone.

(Un)happy Single

Na de breuk met Richard is Simone niet bij de pakken neer gaan zitten, al heeft ze nog niet direct nieuwe liefde gevonden. Vlak na Kerst was ze even weer op tv te zien samen met deelnemer Dave, die zijn relatie met Denise ook met een sisser zag aflopen. Samen blikten zij terug op hun ervaring in B&B Vol Liefde. Denise werd vooral veel aangesproken op haar positieve houding en hoe ze mensen in hun waarde liet. Tijdens haar ontbijt met Dave bekende Simone dat ze sinds de breuk met Richard nog geen één date gehad heeft. Dat vond ze aanvankelijk niet zo erg, omdat ze er ook even geen behoefte meer aan had. "Maar de laatste weken denk ik: zou wel weer leuk zijn."

Nog altijd hetzelfde type

Op de vraag van Dave naar wat voor type ze nou op zoek is, blijkt haar voorkeur niet veranderd, sinds de ongelukkige breuk van Richard. "Ik hou wel van een stoere man ja. Een beetje met pit." Daarop haakt Dave direct in: "Dat had Richard wel ja!" Simone kan er om lachen. "Ja, iets te veel pit ja." Vroeger werd ze altijd snel verliefd, maar dat is de laatste tijd ook niet meer.

Veel nieuwe vrienden

Haar ervaring bij B&B Vol Liefde heeft haar dan misschien geen nieuwe liefde opgeleverd, maar wel fijne vriendschappen. Zo is ze recent nog naar Ingrid op vakantie geweest in Portugal, de steun en toeverlaat van ex Richard. Samen zijn ze ook nog bij deelnemers Martijn & Fenna langsgeweest. Maar toen had ze nog steeds tijd over, waardoor ze óok nog even bij Jacob langs kon gaan, die we hebben leren kennen in het eerste seizoen.

Wensen voor 2023

Voor het nieuwe jaar hoopt ze vooral leuke dingen te gaan doen. De buitenlandervaring van B&B Vol Liefde sprak haar ook heel erg aan. Een andere reden waarom het jammer is dat het met Richard niets werd. Ze vond zijn tentenparadijs erg leuk en zag zichzelf daar wel werken. En een een nieuwe liefde zou dus ook welkom zijn. Intussen werkt ze nog altijd bij Snowworld, waar ze recent nog poseerde met haar nieuwe snowboard.