Fenna en Martijn

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Fenna en Martijn
B&B vol Liefde

Hoe gaat het nu met Martijn en Fenna uit B&B Vol Liefde?

|
|

Laatste update:

B&B Vol Liefde-Martijn had aan één blik genoeg: Fenna is het helemaal. Zij was niet meteen hoteldebotel, maar in de laatste aflevering stonden hoe dan ook alle seinen op groen. Hoe gaat het nu met Martijn en Fenna?

Relatie

Martijn had het leuk met zijn eerste B&B Vol Liefde-gast Simone, leek daarna voor Marian te vallen. Maar alles viel in het niet bij de komst van Fenna. Hij was op slag verliefd, zij voelde slechts een 'lichte kriebel'. Ten tijde van de opnames groeide het dan ook nog niet uit tot een relatie. Maar dat duurde niet lang: eind augustus vertelden ze samen in RTL Boulevard dat het hartstikke aan is!  

Grote beslissing

En ze pakten lekker door: Fenna ging in eerste instantie in Lissabon wonen om dichterbij haar nieuwe liefje te zijn, maar dat hield ze niet lang vol. De tortelduifjes wilden nog meer bij elkaar zijn en daarom maakte Fenna een grote beslissing. "Na wat ups, maar vooral veel downs in Lissabon heb ik besloten om voorlopig de stad even achter me te laten en…..🌞", schreef ze eind september op Instagram.

Tekst gaat verder onder de video

Nog steeds verliefd

En nu, half november, is er wéér een ontwikkeling. Martijn en Fenna zijn nog altijd enorm gelukkig met elkaar en het samenwonen bevalt ook meer dan goed. Zelfs de kriebels zijn er nog! "Ze zeggen altijd dat verliefdheid na een half jaar weggaat. We zijn nu een half jaar verder", zegt Fenna in RTL Boulevard. "We hebben nog steeds dagen dat we lekker naast elkaar zitten, zo van: dit is helemaal goed", vult Martijn aan.

Samenwonen

Fenna had het nooit voor zich gezien dat ze zo snel zou samenwonen. Ze deed het altijd liever rustig aan. "Maar dat is uiteindelijk wel gebeurd", vertelt ze. "Gelukkig gaat dat mega goed." Al moeten ze elkaar straks wellicht meer missen. "Ik ben op zoek naar een baan in het onderwijs en dat is hier allemaal wat verder weg. Dat betekent dat ik dadelijk doordeweeks misschien ergens anders ga wonen terwijl het juist zo goed gaat, dus dat is een beetje dubbel."

Trouwplannen

En de toekomst? Daar hebben ze ook al serieuze plannen voor. De twee zouden dolgraag in het huwelijksbootje stappen. Al zijn ze niet het eerste B&B Vol Liefde-stel dat die sprong waagt: Harmjan vroeg Astrid al ten huwelijk. "Daar gaat onze primeur. Nou vergeet het maar, ik heb er geen haast meer bij", grapte Martijn. Volgens RTL Boulevards Aran Bade zijn er zelfs concrete trouwplannen! "Ik denk dat Martijn al met het idee liep, maar dat hij door het aanzoek van Astrid en Harmjan nog maar even wacht." Wij wachten met smart... 

Lees verder