Tiffani Thiessen, Brunopress

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tiffani Thiessen, Brunopress

Wat is er gebeurd met Tiffani Thiessen van Saved by the Bell?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Tiffani Thiessen kennen we natuurlijk als de populaire stoot Kelly Morris uit Saved by the Bell. Maar hoe gaat het nu met deze Amerikaanse actrice? Wij zochten het uit.

Als er iemand weet hoe het is om te leven in de spotlights, is het Tiffani Thiessen. Ze streed als kind mee in enkele schoonheidswedstrijden met als ultiem hoogtepunt het winnen van de Miss Junior America in 1987. Toch vloog ze niet de wereld over om te strijden voor wereldvrede (en andere zaken), maar hield ze het bij een acteercarrière. En wat voor één! Met rollen in Saved by the Bell en kort daarop Beverly Hills 90210 kon de wereld niet meer om deze beauty heen.

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tiffani Thiessen (@tiffanithiessen)

Succesvolle Hollywoodcarrière

De jaren daarna zat de actrice ook zeker niet stil. Ze had diverse rolletjes, waaronder in de Fox-serie Fastlane, What About Brian, White Collar en de Netflix-hit Alexa en Katie. Om over haar rol in de Saved by the bell-reboot nog maar niet te spreken! Ze ontkende in eerste instantie haar deelname. "Het was nieuws voor mij en voor Mark-Paul, denk ik. We wisten niet eens dat het zou gebeuren." En echt veel zin had ze er op voorhand niet in. "Ik hou meer van het origineel. Maar dat ben ik, ik ben een beetje nostalgisch. Toch zullen andere mensen vast enthousiast zijn over dit idee. Remakes zijn de laatste tijd erg populair."

Overtuigingskracht

Maar die uitspraak deed ze in oktober 2019... en we weten allemaal dat ze daar inmiddels op is teruggekomen. Blijkbaar hebben de crewleden alles uit de kast gehaald om haar tóch over te halen. Of genoeg geld geboden om haar agenda leeg te maken. Dat kan natuurlijk ook nog. Eén ding staat vast: Ze shineden - net als collega-acteur Mark-Paul Gosselaar - in de reboot, en wel als vrouw van Zack Morris

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws:

Dinner is ready

Toch is er naast acteren heel iets anders dat op haar Instagram de boventoon voert: koken! Ze houdt er niet alleen van om haar gezin te voeren, maar ze probeert als de Amerikaanse Miljuschka Witzenhausen haar enthousiasme met de bevolking te delen. Tot 2017 deed ze dat nog met haar eigen show Dinner at Tiffani's. Sinds eind 2020 werkt ze als presentatrice mee aan de kookshow Deliciousness, de spin-off van de MTV-klassieker Ridiculousness.

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tiffani Thiessen (@tiffanithiessen)

Roerige liefdesleven

Het acteren en presenteren gingen haar duidelijk voor de wind, maar dat gold zeker niet altijd voor haar liefdesleven. In maart 1999, toen Tiffani-Amber Thiessen pas 25 jaar oud was, pleegde haar vriend (en mogelijk verloofde), acteur David Strickland, zelfmoord. Een harde klap voor de actrice, maar ze gaf het geloof in de liefde gelukkig niet op. Na opnieuw een kortstondige verloving met Richard Ruccolo gaf ze in juli 2005 het ja-woord aan acteur Brady Smith. Samen hebben ze een dochter en een zoon.

Zie hieronder het knappe gezin! 

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tiffani Thiessen (@tiffanithiessen)

Benieuwd hoe het de andere castleden van deze reeks is vergaan? Je leest er hier alles over.

Lees verder