Karen Damen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Karen Damen
Brandende Vraag

Wat is er gebeurd met Karen Damen van K3?

|
|

Laatste update:

Kuma He! De dames van de originele K3 dansen inmiddels niet meer hand in hand op het podium en daarom zijn we benieuwd wat de drie tegenwoordig uitspoken. Trek je regenboogjurk maar aan want het is tijd om erachter te komen wat Karen Damen van K3 anno 2022 doet.

Oya lé léef je nog?

Wie van de drie is Karen? De roodharige natuurlijk, al moeten we die beschrijving tegenwoordig wat bijstellen. De oud-popster heeft nu lichtblonde haren, en dat weten we omdat ze regelmatig op de Vlaamse buis verschijnt. En dan niet in de muziekvideo’s van vroeger, nee, de zang- en danskunstjes bekritiseert ze nu juist in talentenshows.

Staren naar Karen 

Hoewel de liedjes van de eerste ronde K3 al bijna ‘oud’ zijn, kunnen we ze vast nog allemaal meezingen. Voor Karen Damen is zingen niet meer haar regular job. Het multitalent heeft haar hart namelijk verloren aan het jureren van talentenjachten. Zoals gezegd zit ze in veel juryprogramma’s en een handje daarvan kennen we ook in Nederland. Karen is jurylid in onder meer The Masked Singer en The Voice Senior. In The Masked Singer kwam ze een bekende tegen…

Al Karen geleden

Een van de deelnemers, de Zeemeermin, was haar ex-partner in crime Kathleen. Karen vertelt voor de onthulling dat ze haar vriendin al een poos niet heeft gesproken, en dus is de onthulling behoorlijk emotioneel voor beiden. Maar hoelang geleden het ook was, Karen herkende haar vriendin bijna direct.

K-ren

Karen kan naast zingen dus ook jureren, maar ook acteren is een eitje voor haar. Mensen met een goed geheugen weten misschien nog wel dat ze een juf in Het Huis Anubis was, maar ook vandaag de dag acteert ze nog lekker door. Ze speelt Vanessa in de serie Familie. In een interview met Showbizztv België vertelt ze hoe blij ze is met de rol.

Wil je nog even in België blijven rondhangen? Lees dan wat er gebeurd is met Octaaf uit Samson & Gert.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder