Josh Hartnett

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Josh Hartnett
Brandende Vraag

Wat is er gebeurd met Josh Hartnett?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Eline Elsinga

Josh Hartnett werd ooit de nieuwe Leonardo Di Caprio genoemd, maar na zijn doorbraak verdween hij wat meer naar de achtergrond. Hoe is het nu met hem?

 

Stapje terug

Na zijn succesvolle films Pearl Harbour en 40 Days and 40 Nights nam Josh een stapje terug. Hij wilde zich meer gaan focussen op zijn mentale gezondheid. Dat vertelde hij bij het Australische programma Sunrise. Hij was nog wel te zien in een aantal andere films en TV-series zoals de geliefde horrorserie Penny Dreadful en Paradise Lost.

 

In het geheim getrouwd

Josh heeft het getroffen op het gebied van liefde. In 2011 ontmoette hij de liefde van zijn leven Tamsin Egerton op de set van de film Lovers. De twee vormen al meer dan tien jaar een koppel en kregen samen drie kinderen. De twee stapten een paar maanden geleden in het diepste geheim in het huwelijksbootje en gaven elkaar het jawoord in Londen.

Spijt?

Of hij spijt heeft van de jaren buiten de spotlight? Nee, dat niet. Alhoewel er één ding is waar Josh wel spijt van heeft: het weigeren van de rol cowboy Ennis Del Mar in de film Brokeback Mountain van Ang Lee, zo onthulde Josh in Sunrise. Het oorspronkelijke plan was namelijk dat hij tegenover Joaquin Phoenix zou spelen.

De nieuwe Batman?

De acteur had als hij niet op de achtergrond was getreden een van de grootste acteurs aller tijden kunnen worden. Zo kwam hij ook in aanmerking voor Batman in Christopher Nolans Dark Knight-trilogie, maar hij weigerde tot twee keer toe de rol van de superheld op zich te nemenDat vertelde Josh aan Variety. Gelukkig wist hij een rol te bemachtigen in de nieuwste Christopher Nolan-film Oppenheimer

Nieuwe Christopher Nolan-film

Ja, je leest het goed! Binnenkort krijgen we de acteur namelijk weer op ons beeldscherm te zien. Drie keer raden waar Oppenheimer over gaat? Juist, de Tweede Wereldoorlog. Geen onbekend terrein voor de acteur! Hij zal samen met Cillian Murphy op het witte doek verschijnen, die de hoofdrol heeft weten te pakken. 

 

De film Oppenheimer wordt 23 juli 2023 in de bioscopen verwacht. 

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder