Vol gas: Warner Bros. wil meer Mad Max-films van George Miller

Veronica Superguide logo
Vol gas: Warner Bros. wil meer Mad Max-films van George Miller

Vol gas: Warner Bros. wil meer Mad Max-films van George Miller

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vier jaar geleverde leverde George Miller een van de beste actiefilms van deze eeuw af: Mad Max: Fury Road. En als het aan de studio ligt, komt de postapocalyptische politieagent snel weer in actie!

Adembenemend

Mad Max: Fury Road was niet alleen een megahit in de bioscopen, deze adembenemende actiefilm werd ook nog eens bekroond met niet minder dan zes Oscars. Maar ondanks al het succes, laten de aangekondigde nieuwe delen akelig lang op zich wachten. Volgens studiobaas Kevin Tsuijihara zit er echter schot in de zaak! In een interview met de Los Angeles Times verklaart de Hollywood-bobo: “Het lijkt ons te gek om samen met regisseur George Miller aan nieuwe delen in de Mad Max-reeks te werken.”

Bonus

Nog voor de première onthulde hoofdrolspeler Tom Hardy dat hij gestrikt was voor drie Mad Max-films. Maar de toekomst van de franchise kwam in zwaar weer toen Miller de studio aanklaagde. Volgens de regisseur zou Warner Bros. hem namelijk nog een bonus van zeven miljoen dollar schuldig zijn. Met de verklaring van Tsuijihara lijkt de lucht geklaard tussen de partijen. Kom maar dus maar door met die beloofde spin-off rondom actieheldin Furiosa!

Lees verder