‘Mad Max: Fury Road-sequel nog steeds een optie’

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
‘Mad Max: Fury Road-sequel nog steeds een optie’

‘Mad Max: Fury Road-sequel nog steeds een optie’

|
|

Laatste update:

Komt er nog een vervolg in de Mad Max-filmreeks? Acteur Tom Hardy lichtte onlangs een tipje van de sluier over een mogelijke sequel.

Mad Max: Fury Road is de vierde film in George Millers post-apocalyptische actiefilmreeks. De film met Tom Hardy in de hoofdrol won maar liefst zes Oscars. Niet heel onlogisch dat fans staan te springen om een vervolg. Maar komt deze er ook?

Mad Max: The Wasteland

In gesprek met Collider gaf Tom Hardy een kleine update over een mogelijke sequel. "Er komt een vervolg, ik heb namelijk een contract voor drie films. De vraag is alleen wanneer. Ik weet ook niet zeker of de film Mad Max: The Wasteland zal gaan heten, dat weet je namelijk nooit. Titels veranderen namelijk constant, maar er staat zeker een nieuw Mad Max project in de wacht."

Furiosa in de hoofdrol?

In het interview vertelt Hardy dat hij uitkijkt om weer in de huid van Mad Max te kruipen en wacht op het verlossende telefoontje. Toch is nog niet zeker of Hardy wel de hoofdrol gaat spelen. "Wat geweldig is aan George Miller is dat hij verhalen heeft gecreëerd voor Max, maar ook voor Furiosa. Het ligt dus aan hem om te kiezen waarop hij wil focussen.” Furiosa werd in Mad Max: Fury Road gespeeld door Charlize Theron.

Officieel bericht over een vervolg op Mad Max: Fury Road is er helaas nog niet, maar we houden je op de hoogte!

Lees verder