Warner Bros. onthult releasedatum Sherlock Holmes 3

Veronica Superguide logo
Warner Bros. onthult releasedatum Sherlock Holmes 3

Warner Bros. onthult releasedatum Sherlock Holmes 3

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De geruchten gingen al langer, maar nu is het officieel: Robert Downey Jr. keert terug als de superspeurder Sherlock Holmes!

Hoge woord

In maart onthulde Robert Downey Jr. al tussen neus en lippen door dat er een tweede vervolg op Sherlock Holmes in de maak was. Een officiële aankondiging liet nog even op zich wachten, maar inmiddels is het hoge woord eruit. Niet alleen bevestigde Warner Bros. dat Sherlock Holmes 3 in productie is, de studio onthulde ook meteen wanneer de film in de bioscoop verschijnt!

Geruchten

De film zal in de kerstvakantie van 2020 in première gaan. Robert Downey Jr. zal opnieuw de titelrol voor zijn rekening nemen. Ook Jude Law is weer van de partij als Sherlocks trouwe assistent dokter Watson. De voor een Oscar genomineerde actrice Rachel McAdams (The Notebook) zou mogelijk eveneens terugkeren. Zij speelde in Sherlock Holmes: Game of Shadows (2011) de rol van Irene Adler. Volgens de geruchten neemt Guy Ritchie opnieuw plaats in de regiestoel. Dat zal geen enorme schok zijn, Ritchie tekende ook voor de eerste twee delen in de reeks.

Lees verder