Christiaan kiest: ‘Ik word voortdurend afgeleid door het aanwezige naakt in Expeditie Robinson’

Veronica Superguide-hoofdredacteur Christiaan Ruesink

Veronica Superguide-hoofdredacteur Christiaan Ruesink is een alleskijker. Elke week kiest hij zijn favoriet! Deze week verbaasde hij zich over het bloot in Expeditie Robinson.

Harry Piekema heeft een tattoo. En niet zomaar één. Het is een draak en hij is best groot. Zijn volledige rechterbovenarm is ermee bedekt. Expeditie Robinson is begonnen aan een nieuw seizoen, maar ik word voortdurend afgeleid door het aanwezige naakt. De keurige Piekema, vooral bekend geworden als de brave supermarktmanager van Albert Heijn, blijkt met ontbloot bovenlijf ineens een stuk minder keurig

Laura Vlasblom doet ook mee. In 1986 zong ze als lid van de vrolijke meidengroep Frizzle Sizzle op het Songfestival Alles Heeft een Ritme. In de jaren erna verscheen ze nog geregeld op tv als stemactrice en op de rode loper bij een filmpremière. Ze viel me nooit zo op. Tot de eerste aflevering van Robinson. In haar bepaald niet flatteuze badpak (zonder enige ondersteuning) rende ze door het beeld.

Seks op Expeditie Robinson?

Twitter ging los. Bij ons thuis op de bank viel de mond wijd open. We hadden haar niet meteen herkend, met al die extra kilo’s. Zo kwam ook Rose Bertram voorbij. Dit Belgische fotomodel en ex van voetballer Gregory van der Wiel, haalde het nieuws al voor er één aflevering was uitgezonden. Ze zou weggestuurd zijn omdat ze seks zou hebben gehad met de ook op het eiland aanwezige acteur Thijs Boermans. Toen ook hij in het introductiefilmpje voorbijkwam, werd er bij ons op de bank goedkeurend geknikt. We geloofden het gerucht meteen: twee bloedmooie mensen, jong en viriel: dat zal vast kloppen. Toen we zagen hoe de hand van Boermans even op de onderrug van Bertrams leunde, wisten we genoeg.

Wordt vervolgd. Ik heb nu al zin in de volgende aflevering van Expeditie Robinson.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast-apps.