Harry Piekema

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Harry Piekema
Expeditie Robinson

Harry Piekema krijgt tik op de vingers van Expeditie Robinson

|
|

Laatste update:

Mr. Albert Heijn Harry Piekema schittert dit seizoen in Expeditie Robinson. Hij besloot gisteren in aflevering één al te gaan hamsteren, maar dat liet het programma niet toe. "Ik heb mijn ogen niet in mijn broekzak zitten."

De bekendste ex-supermarktmanager van Nederland is het koopjesjagen nog niet verleerd. In de eerste grote teamproef van het seizoen, waarin de kandidaten in drie verschillende ploegen streden, probeerde hij sneaky een bonusdeal te pakken, maar dat feestje ging niet door. De nieuwe presentator Rick Brandsteder had het door en greep in.

Rick Brandsteder grijpt in bij Harry Piekema

Harry dacht er mee weg te komen en had vast niet gedacht dat de makers er in de euforie van het moment - zijn ploeg pakte namelijk de winst - nog op terug zou komen, maar Rick pakte zijn moment. "Het is mijn eerste dag hier, daarom ben ik extra scherp en heb ik mijn ogen niet in mijn broekzak zitten." Het gestolen item, het gaat trouwens om een firestick, moet linea recta terug.

'Zwarte stem!'

"Strafpunten hè. Zwarte stem", roept de groep. Harry levert zijn vuurstokkie in bij Nicolette, die voor de heerlijke inkopper gaat. "Wat dacht jij? Hamsteren?" Nice. "Dat heb ik verdiend", erkent de acteur. Gelukkig voor Harry en de rest is er op elk kamp ook gewoon een firestick beschikbaar. Dat wist hij hopelijk niet toen hij dat ding wilde jatten. "Ik dacht slim te zijn", legt hij uit. "Als je het niet probeert, weet je ook niet wat er kan", zegt hij. "Ik zal het niet meer doen."

Over meesmokkelen gesproken: Veronica Superguide zocht uit wat voor items oud-Expeditie Robinson-kandidaten in het verleden allemaal mee probeerden te nemen.

Expeditie Robinson is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Lees verder