Voormalige Jackass-ster Bam Margera weer opgepakt

Zijn leven leek ooit zo rooskleurig, maar Bam Margera is de afgelopen jaren alleen nog maar verder afgetakeld. De voormalige Jackass-ster is meerdere malen in aanraking gekomen met de politie en het is nu opnieuw raak.

Bam Margera
© ANP

Bam zou dit keer zijn aangehouden omdat hij zich heeft misdragen in een restaurant in Los Angeles. De ster zou dronken zijn geweest. Hij zou volgens entertainmentsite TMZ ruzie hebben gehad met een vrouw en dat liep zo uit de hand, dat de politie is gebeld. Amerikaanse media melden dat de vrouw van Bam, Nicole Boyd, ook aanwezig was in het restaurant. Het is niet bekend of dit ook de vrouw is waar de tv-ster ruzie mee kreeg. Nicole heeft eerder dit jaar een scheiding aangevraagd.

Verslaving

Bam komt de afgelopen jaren vooral in het nieuws vanwege zijn drugsverslavingen en bezoekjes aan de afkickkliniek. Vanwege zijn problemen was hij ook geen onderdeel van de laatste Jackass-film. Onder andere Steve-O liet wel weten dat hij zich ernstig zorgen maakte over zijn voormalig collega. Zijn verslavingen werden uitvoerig besproken in een special van psycholoog Dr. Phil, maar zelfs een bezoek aan de tv-psycholoog mocht niet baten.

Huiselijk geweld

Bam werd begin maart nog opgepakt op verdenking van huiselijk geweld. Een vrouw, niet Boyd, beweerde dat Margera haar had geschopt. De voormalige Jackass-ster werd meegenomen naar het bureau waarna hij een nacht in de cel verbleef. Hij kwam vrij na het betalen van een borgtocht van 50.000 dollar.

Bron: ANP/Veronica Superguide