Jackass: emotionele Steve-O vreest voor leven van Bam Margera

Oud-Jackass-ster Bam Margera zit flink in de rats. Hij heeft ruzie met bijna al zijn oude vrienden en ex-vrouw, terwijl zijn gezondheid hem flink in de steek laat. Vorig jaar overleed de Jackass-ster bijna, en volgens oud-collega Steve-O gaat hij weer keihard bergafwaarts!

Jackass-collega's Bam Margera en Steve-O

Steve-O, die in het verleden ook veel drugs gebruikte maar inmiddels al een tijd clean is, heeft op Instagram een schokkende mededeling gedaan. Bam Margera was te gast in de comedyshow van Steve-O, en kort daarna werd duidelijk dat Bam weer aan het drinken is geslagen.

Bam maakt weer ruzie

Deze week postte Bam (weer eens) een uithaal naar zijn Jackass-collega Johnny Knoxville en regisseur Jeff Tremaine. 

Steve-O reageerde onder de uithaal met een emotionele reactie, waarin hij zegt te vrezen voor het leven van Bam. Volgens Steve-O doen hij en Bams vrienden er alles aan om hem te helpen, maar heeft dit pas zin als Bam zélf ook moeite doet. De (inmiddels verwijderde) comment windt er geen doekjes om.

“Bam, gisteren had je je vijfjarige zoon bij mij op het podium en had je de kans om een paar dagen met hem door te brengen. In plaats daarvan heb je na de show weer een nacht gezopen en plaats je dit soort onzin. Je zegt dat je een goede band met je zoon wilt opbouwen, maar dit soort acties staan dat juist in de weg!”

Steve-O wordt emo

Volgens Steve-O is zijn geduld bijna op met oud-collega Bam. “Ik heb je meegenomen op toernee, zodat je kon zien hoe je leven eruit kan zien als je het weer op de rit krijgt. Ik heb alles geprobeerd, maar je moet zelf afkicken. Ik zou willen dat je wist hoe erg ik het vind om er de hele tijd rekening mee te houden dat je kunt overlijden. Helaas heb ik nu geen andere keus… Je bent aan het sterven, en ik vind het klote dat ik daar niets aan kan doen.”

Bam ‘treinramp’ Margera 

Bam Margera worstelt al jarenlang met een alcoholverslaving, die erger werd nadat zijn Jackass-vriend Ryan Dunn om het leven kwam bij een auto-ongeluk. Onder druk van zijn collega’s probeerde Bam af te kicken, maar zijn verblijven in klinieken eindigden vaak met bizarre ontsnappingspogingen. Tijdens de opnames van de meest recente Jackass-film lukte het Bam niet om nuchter te blijven, waarna hij ontslagen werd. Daar werd zijn leven… niet beter van.

Het meest recente nieuws over Bam was al verontrustend: hij overleed eind vorig jaar bijna aan een zwaar geval van corona. Nu zelfs Steve-O zijn handen van Bam af lijkt te trekken, ziet zijn toekomst er wéér minder rooskleurig uit.