• Nieuws

Bam Margera: ‘F*ck de nieuwe Jackass!’

Bam Margera

Het lijkt erop dat Bam Margera niet meer meedoet aan de nieuwe Jackass-film! Margera heeft op dit moment een gigantische dronken meltdown, en lijkt ontslagen door Johnny Knoxville en zijn oud-collega’s.

Op Instagram plaatste Margera een onsamenhangend verhaal: hij zou meedoen aan de nieuwe film, maar is uiteindelijk toch weggestuurd. Vermoedelijk vanwege alcoholgebruik, want zijn collega’s wilden Margera koste wat kost nuchter houden.

“Jackass heeft me de hel in gestuurd: Ik zat anderhalf jaar in Pennsylvania, ik kon niet weg. Ik moest constant alcoholtesten doen. Daarnaast kreeg ik antidepressiva die ik moest slikken, elke dag! Steve-O is tien jaar nuchter; als hij gaat kamperen zonder Internet dan slaapt hij gewoon heel lang. Voor mij was de opdracht te moeilijk. Nu moet ik 90 dagen afkicken, wat me 90.000 dollar kost. Ik moest betalen voor een afkicktraject in Florida én een psycholoog.”

“Ik heb enorm veel dingen bedacht, en nu zit ik misschien niet in de film? Wat als mijn ideeën in de film zitten, maar ik niet? Ik wil geen rechtszaak voeren tegen Jeff Tremaine (de regisseur - red.)… Ga Jackass 4 niet kijken! Stuur me liever wat geld op.”

“Jackass betekende alles voor me… En ik ben opgelucht dat…” Verder kwam de MTV-ster niet omdat hij moest overgeven. Even later ging hij verder: “Fuck you, Knoxville!”

Bam Margera’s Meltdown

Het is op dit moment nog niet officieel duidelijk of Margera ontslagen is als lid van het Jackass-team. De skateboarder/stuntman post de laatste dagen nogal vreemde video’s waarin hij straalbezopen loopt te schelden op zijn oud-collega’s.

Dat Margera weer stevig aan de drank lijkt te zitten is slecht nieuws: hij dronk altijd al veel (ook om moed te verzamelen voor de debiele Jackass-stunts), maar na de dood van collega Ryan Dunn werd hij zwaar alcoholist. Hulp van Dr. Phil redde Margera niet helemaal, maar over het algemeen leek de Jackass-ster weer wat controle te hebben over zijn leven.

Jackass 4 verschijnt waarschijnlijk eind 2021, mét of zonder Bam Margera...