Bam Margera

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bam Margera
Hollywood

Bam Margera weer gevonden na tweede vermissing

|
|

Laatste update:

Het gaat écht niet goed met Jackass-ster Bam Margera. Hij raakte deze week weer vermist nadat-ie voor de tweede keer uit een afkickkliniek vertrok, maar gelukkig wist zijn familie hem op te sporen.

Bams familie heeft de Jackass-ster opgespoord in Florida. De 42-jarige skater en acteur bleek in een hotel Deerfield Beach te verblijven.

Crisisinterventie

De familie laat aan TMZ weten dat zij onder begeleiding van de politie een crisisinterventie hebben opgezet in het hotel. De ouders van Bam waren daarbij aanwezig en andere familieleden hebben via de telefoon met hem gesproken. Hij zou uit de kliniek zijn vertrokken omdat hij bang was dat hij zijn vierjarige zoon nooit meer zou zien. De familie zegt dat hij uiteindelijk vrijwillig is vertrokken naar een nieuw afkickcentrum.

Al eerder vermist

Twee weken geleden vertrok Bam ook al uit de kliniek. Omdat hij daar onder gerechtelijk bevel verbleef, had hij geen toestemming om weg te gaan en gaf de manager hem op als vermist. Ook toen werd hij enkele dagen later gevonden in een hotel.

Bam en Jackass 4

Bam worstelt al jaren met verslavingen en zat vaker in afkickklinieken. Eerder dit jaar schikte hij nog in een zaak tegen de makers van Jackass 4: Forever (check hier onze recensie) over zijn ontslag, tijdens de opnames. Zij hadden hem gedwongen drie keer per dag een blaastest te doen, twee keer per week urine af te geven en geregeld zijn haarwortels te laten testen op het gebruik van middelen. Bam werd ontslagen nadat hij positief testte op Adderall, een medicijn dat hij naar eigen zeggen slikte vanwege zijn ADHD.

Uiteindelijke zat Bam eigenlijk maar in één Jackass 4-stuk:

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder