Volledige film uitgelekt? Detective Pikachu staat online

Veronica Superguide logo
Volledige film uitgelekt? Detective Pikachu staat online

Volledige film uitgelekt? Detective Pikachu staat online

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Het lijkt tegenwoordig wel of er geen enkele nieuwe film of GoT-aflevering meer veilig is. Héél veel lekt voor de uitzending of release al uit (denk aan Avengers: Endgame). Zo ook Detective Pikachu.... 

Al gaat er nu waarschijnlijk al een alarmbelletje ringelen. Het gaat hier uiteraard om een film met Ryan Reynolds, die sinds Deadpool ook wel bekendstaat als real life internettroll. En inderdaad: natúúrlijk gaat het hier niet om een ‘echt’ lek.

Trolololol

Maar… wie echt niet kan wachten voordat ‘ie naar de bios rent (Detective Pikachu draait namelijk vanaf vandaag!) kan hieronder alvast de eerste minuten kijken. Die zijn namelijk wél echt. Na een paar scènes verandert het echter in een epische rick roll door een constant dansende pikachu.

Gotta catch ‘em all!

Pokémon-fans kijken vanaf vandaag vast hun ogen uit. Als we de eerste lovende reacties mogen geloven, voelt Ryme City uit Detective Pikachu namelijk als een echte wereld waarin mensen naast Pokémon leven. Het gevoel uit de anime en de games, maar dan op het witte doek!

Lees verder