Eerste juichende reacties op Detective Pikachu zijn binnen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Eerste juichende reacties op Detective Pikachu zijn binnen

Eerste juichende reacties op Detective Pikachu zijn binnen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In Tokyo is afgelopen nacht de langverwachte Pokémon live action-fim Detective Pikachu in première gegaan, en de reacties op social media zijn louter positief. Dat is een hele geruststelling, want ook al zagen de trailers voor deze komedie er goed uit, toch komt het vaak genoeg voor dat voor een trailer alle leuke stukjes uit een film bij elkaar worden gepropt.

“De vloek is opgeheven!”

Detective Pikachu is technisch gezien een game-verfilming, omdat Pokémon begon als video-game (ook al werden de kleurrijke figuurtjes in Nederland vooral bekend door de kaartspellen). Er wordt dus nu al geroepen dat met Detective Pikachu de vloek op game-verfilmingen eindelijk is opgeheven.

Ook geschikt voor kijkers die niets van Pokémon weten

Recensie-database Rottentomatoes heeft zowat alle tweets van aanwezige journalisten verzameld, en die zijn stuk voor stuk juichend. De film zou niet alleen tof zijn voor fans, maar zou net zo geschikt zijn voor kijkers die niets van Pokémon weten. Ook zou het door Ryan Reynolds ingesproken pluisbeestje dat de titelrol vervult verrassend schattig zijn. Hieronder zie je een paar van deze juichende reacties, de hele waslijst met euforisch positieve tweets kun je hier teruglezen.

Vanaf donderdag 8 mei kunnen we er hier ook over meepraten, want dan gaat Detective Pikachu in Nederland in première.

Lees verder