Oeps: volgende afvaller Wie is de Mol? per ongeluk verklapt?

Door Robin Heerkens
De kandidaten van Wie is de Mol? 2020 op NPO 1

Molloten zitten zich weer helemaal stuk te bijten op een nieuwe vondst die eens niet wijst naar de Mol, maar naar de volgende afvaller die Wie is de Mol? mogelijk moet verlaten. Euh... wat is hier gebeurd?

Week na week stuiten de bloedfanatieke kijkers op bizarre hints. Zoals deze, waarbij een tattoo mogelijk verklapt wie saboteurtje speelt of deze geniale vondst waarbij Molloten de Mol gewoon door het beeld zagen lopen! Vandaag brengen we een ander soort hint die aanwijst wie in ieder geval NIET de Mol is.

De volgende afvaller

De populaire WIDM-YouTuber Wouter behandelde dit weekend een van zijn tips. Hij showt de preview van de WIDM-aflevering van volgende week, die we ook gewoon op tv zagen, en daar valt iets op. We zien dat Rick van de Westelaken de naam 'Nathan' invoerde tijdens de executie en vervolgens horen we geschrokken reacties van kandidaten. Hmmm... gaat Nathan er écht uit? Of zouden de makers dit heel obvious expres zo hebben laten staan? Ze weten tenslotte dat Molloten iedere seconde tot in detail uitkleden en chaos veroorzaken is natuurlijk geinig.

De echte afvaller

Goede theorie, dat geven we meteen toe! We gaan overigens nu spoilers voor volgende week bespreken, dus als je er nog blanco in wil gaan, moet je nu even niet verder lezen. Goed: ben je er nog? Mooizo! Wij denken vrij zeker te weten dat Nathan er volgende week nog niet uitvliegt. Dat moet namelijk Claes Iversen zijn! Hij staat als enige kandidaat niet op deze uitgelekte foto van een opdracht die nog moet komen. Wat haast zeker weten betekent dat 'ie volgende week naar huis moet.

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20:30 te zien op NPO 1.