Geniale WIDM-hint: wijst deze tattoo op de Mol?

Door Redactie
De kandidaten van Wie is de Mol? 2020 op NPO 1

Week na week blijven WIDM-kijkers geniale hints vinden. De Molloten lijken fanatieker dan ooit. Ook deze week is een hint gevonden die wijst naar de mogelijke mol…

Let op, Wie is de Mol?-spoilers!

Nadat vorige week een fan uitvogelde dat Rob mogelijk stiekem door het beeld loopt als Rik een opdracht uitlegt, zitten wij op de redactie in een Rob-tunnel. Ook al claimt Rob niet de mol te zijn... Maar een oplettende kijker vond in de uitzending van afgelopen weekend nóg een hint die alle kijkers op scherp zet.

Verdachte tattoo

De hint wijst deze keer niet naar Rob, maar naar Nathan Rutjes! Tijdens de opdracht waarbij de kandidaten auto’s juist moeten parkeren komt een van de nummerborden overeen met een tattoo van de profvoetballer! Dit kan toch geen toeval zijn? In de tweet hieronder zie je het duidelijk naast elkaar: het nummerbord begint met ‘AX1’, net als de tattoo op de arm van Nathan!

Geniale WIDM-hint: wijst deze tattoo op de Mol?
Nathan Rutjes-straat

Nou, het is duidelijk! We hebben de afslag gepakt vanuit de Rob-tunnel en zitten nu gezellig met zijn allen in de Nathan-tunnel. Ook de twitterende-Molloten reageren met nieuwe verdenkingen richting de altijd-positieve kandidaat:

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20:30 uur te zien op NPO1.