Vis A Vis: El Oasis binnenkort op Netflix!

Vis A Vis: El Oasis binnenkort op Netflix!

Na Orange Is The New Black veroverde een ándere gevangenisserie de harten van Netflix-kijkers: Vis A Vis! De spannende show kwam na vier seizoenen ten einde, maar binnenkort verschijnt de vervolgserie/spin-off op Netflix: Vis A Vis: El Oasis. Vanaf deze datum kun je ‘m checken!

Vis A Vis: El Oasis is een vervolg/spin-off op de populaire gevangenisserie Vis A Vis. El Oasis maakt niet echt deel uit van de serie, maar telt wel als afsluiter van de Spaanse kraker, ingewikkeld, hè? Vis A Vis was voor de makers echt klaar, maar omdat ze zó veel berichten kregen van fans besloten ze alsnog een toegift uit te brengen.

El Oasis draait om de oud-gevangen Macarena (Maggie Civantos) en Zulema (Najwa Nimri, ook bekend uit La Casa De Papel) die vrijgelaten zijn, en weer terug het criminele pad opgaan. Aan het einde van Vis A Vis beroofden ze al een paar winkels en banken, en in de spin-off gaan ze daar lekker mee door.

Vis A Vis: El Oasis

Het criminele duo staat bovenaan alle opsporingslijsten, en besluiten daarom ieder hun weg te gaan. Maar… niet voor ze nog één ambitieuze kraak zetten!

De FOX-serie werd in april van dit jaar uitgezonden in Spanje, en Netflix volgt dus lekker snel! De acht afleveringen van Vis A Vis: El Oasis staan vanaf 31 juli klaar.