Virgin River, seizoen twee, cast

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Virgin River, seizoen twee, cast

Yes! Virgin River krijgt sowieso een derde seizoen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Goed nieuws voor de fans van de romantische dramaserie Virgin River. Het tweede seizoen moet nog op Netflix verschijnen, maar het derde seizoen is nu al aangekondigd.

We wisten eerder al te melden dat Virgin River een tweede seizoen krijgt en zelfs welke acteurs een rol hebben bemachtigd, maar verder blijft het tot nu toe nog een groot geheim wanneer die afleveringen dan te zien zijn. Maar gelukkig is er inmiddels wel wat goed nieuws over deze reeks te melden.

Boekenreeks

Wat er dan ook gebeurt in het tweede seizoen, een derde is al een zekerheid! Dit is eigenlijk niet zo heel gek als je je bedenkt dat deze romantische reeks met verpleeg- en verloskundige Melinda Monroe in de hoofdrol gebaseerd is op de boekenreeks van Robyn Carr. Deze papieren serie bevat inmiddels al 20 boeken, dus dat betekent dat Netflix de komende jaren flink vooruit kan (al lijkt dat onwaarschijnlijk).

Nieuwe opnames

Volgens Production Weekly gaan de opnames van het derde seizoen volgende maand al van start en duren ze tot 11 december. We zijn heel benieuwd of we in de tussentijd meer horen over het (waarschijnlijk al opgenomen) tweede seizoen. De verwachting is dat de nieuwe afleveringen dit najaar nog verschijnen, dus we houden het voor nu in de gaten. Mocht je in de tussentijd nog wat aanraders zoeken, kijk dan vooral even hier.

Lees verder