Virgin River, seizoen twee, cast

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Virgin River, seizoen twee, cast

Deze acteurs maken hun opwachting in tweede seizoen Virgin River

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De romantische dramaserie Virgin River hield vele fans in zijn greep en daarom kon Netflix natuurlijk niet anders dan de reeks vernieuwen voor een tweede seizoen. De opnames zijn inmiddels afgerond en daardoor zijn er nu nieuwe gezichten onthuld.

In het tweede seizoen Virgin River maken (tot nu toe) zes nieuwe gezichten hun opwachting. You Me Her-actrice Carmel Amit neemt de rol van Jamie op zich, Keith MacKechnie de rol van Nick en Donald Heng de rol van George. Verder vertolkt Steve Bacic, die je onder andere kunt kennen van zijn rollen in films als X-Men 2 en The 6th Day, de rol van Wes, Lane Edwards speelt de rol van Sheriff Duncan en tot slot vertolkt Thomas Nicholson de rol van Leo Cavangh. Wat de precieze invulling van hun rol gaat zijn, wordt vast en zeker later onthuld.

Nog geen releasedatum

Helaas is dat namelijk ook het enige dat we weten over het tweede seizoen van de reeks. Het zou kunnen dat de nieuwe afleveringen - met dokter Mel in de hoofdrol -  in het najaar van 2020 al verschijnen (en daar hopen we op), maar Netflix houdt de releasedatum nog strikt geheim. Dat wordt afwachten dus! Gelukkig hebben we ondertussen alle tijd om deze series te bekijken.

De reeks nog niet gezien? Bekijk hieronder de trailer.

Lees verder