Viktor Brand reageert op felle uithaal Johan Derksen

Door Redactie
Viktor Brand uit Mr. Frank Visser doet uitspraak
© BrunoPress / Talpa

Het is alom bekend: niemand is veilig voor Johan Derksen. Niet lang geleden nam de besnorde voetbalanalist Victor Brand op de korrel tijdens een uitzending van De Oranjezomer. “Die meester Frank Visser kan ik nog wel hebben”, stelde Derksen. “Maar die gozer die hem dan introduceert, wat een eikel is dat, joh! Zo kinderachtig, alsof hij kleuters toespreekt. Wat een kinderachtige jongen.”

Viktor Brand reageert op felle uithaal Johan Derksen

‘Dikke huid’

Maar de persoonlijke assistent van Meester Frank Visser kan zich naar eigen zeggen niet meer druk maken om zulke scheldkanonnades. Toen Victor Brand in een interview met Radio 10 geconfronteerd werd met de weinig flatteuze uitspraken van Johan Derksen, antwoordde hij: “Dat zie ik als een compliment en ik weet wie het zegt. Ik heb op een of andere manier een hele dikke huid.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Goed gezelschap

Maar dat is ook wel eens anders geweest. “Toen ik net begon en ik over mezelf las dat mensen je van alles toewensen, dan dacht ik toch: joh, je kent me helemaal niet. Waar komt dit vandaan, deze agressie?”, vertelt Victor Brand. “Maar inmiddels doet het me geen moer meer.” De sidekick van Mr. Frank Visser verkeert overigens in goed gezelschap. Eerder haalde Derksen in De Oranjezomer al uit naar onder meer Boer Zoekt Vrouw, Ik Hou van Holland én De Oranjezomer zelf!