de oranjezomer johan derksen wilfred genee

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
de oranjezomer johan derksen wilfred genee

Johan Derksen over De Oranjezomer: ‘Belachelijke uitzending’

|
|

Laatste update:

Doordat het EK voetbal eerder vanavond enorm uitliep, moesten de mannen van De Oranjezomer even wachten. Er bleven uiteindelijk slechts 23 minuten voor het programma over… En daar vond Johan Derksen dingen van!

De Oranjezomer weggefrommeld

De vroege uitzending van De Oranjezomer begon veel later dan de bedoeling was. De reden? De wedstrijd tussen Spanje en Kroatië op het EK voetbal moest verlengd worden. De wedstrijd eindigde met een spektakelstuk, maar dat kon Johan Derksen amper interesseren. De ‘saint’ baalde namelijk dat De Oranjezomer nu ergens weggefrommeld moest worden tussen de andere programmering.

Win het weekend van je dromen!

'Voor onze leider, voor John de Mol' 

Wilfred Genee hemelde de wedstrijd tussen Spanje en Kroatië enorm op, maar Johan kwam niet verder dan “aardige wedstrijd”. Wat was er aan de hand? De VI-analist bleek een klein beetje chagrijnig: “Ik sta er heel eenvoudig in. Ik ben 24 uur per dag stand-by voor de zender, voor onze leider, voor John de Mol. Ik ben er altijd.” Wilfred weet niet goed wat hij moet zeggen: “Waar komt dit vandaan?” Johan komt met een duidelijk antwoord: “Belachelijke uitzending, zo middenin een avond. Ik weet niet waar we tussen gefrommeld zijn.” Wilfred meent dat het om De Rijdende Rechter en Martien Meiland gaat. “Ja, die zijn veel belangrijker en relevanter”, aldus Johan.

Geen zorgen! Uiteindelijk was er toch nog wel wat te lachen in De Oranjezomer. Even terugblikken op eerdere fragmenten? We wijzen je graag op de ‘frikandel met oogjes’ en ‘schlagerzanger Wilfred’.

De Oranjezomer is elke dag rond 20:00 uur en 23:00 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder