johan derksen de oranjezomer boer zoekt vrouw

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
johan derksen de oranjezomer boer zoekt vrouw

Johan Derksen: ‘Boer Zoekt Vrouw vind ik zo’n zielig programma’

|
|

Laatste update:

De Oranjezomer neemt het nieuws van vandaag door. Uiteraard komt de terugkeer van Boer Zoekt Vrouw ook aan bod. Tot groot genoegen van Johan Derksen, die wederom op oorlogspad is!

Boer Zoekt Vrouw in augustus weer op tv

Wilfred Genee heeft goed nieuws voor zijn De Oranjezomer-collega Johan Derksen: “Johan, Boer Zoekt Vrouw begint weer in augustus. Dat vind jij leuk, toch? Daar kijk je naar uit?We hadden verwacht dat Genee zijn VI-compagnon toch wel iets beter zou kennen… Johan kijkt namelijk helemaal niet uit naar de terugkeer van Boer Zoekt Vrouw: “Nee, dat vind ik zo’n onzin. Dat vind ik gewoon een zielig programma.” Genee is verbaasd: “Maar het is een kijkcijferhit.” Kijkcijfers zeggen Derksen echter niets: “De best bekeken programma’s zijn gênante, zielige programma’s.

'Zo’n wanhopige boer'

Zo’n wanhopige boer die ergens in de Flevopolder al jaren zit te masturberen, die dan plotseling een vrouw wil hebben. Dan zijn er 40 bloedmooie wijven, die solliciteren…” Derksen snapt er duidelijk niets van. Naar “Voetbalanalist Zoekt Vrouw” zou hij echter wel graag kijken! Alhoewel: eigenlijk heeft hij een hekel aan alle datingshows. “Dan zie je zo’n gozer aan de bar zitten en dan komt er zo’n varken binnen, dan denkt ie: ‘O waar ben ik aan begonnen.’ En het toppunt vind ik dat als ik hier in mijn blote piemel langsloop, komt de politie me halen. Maar in dat programma gaan ze met z’n allen elkaar ontmoeten in hun blote kont op een eiland. Dat mensen daaraan meedoen...

De tirade eindigt trouwens wel vrolijk! Genee vraagt campinggast… euh, tafelgast Jan Boskamp of hij misschien mee zou willen doen aan een VIPS-editie. Derksen ziet dat wel zitten: “Die van jou hangt in ieder geval onder een afdakje!

johan derksen de oranjezomer jan boskamp
jan boskamp johan derksen de oranjezomer

De Oranjezomer is elke werkdag rond de klok van 21:40 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder