johan derksen de oranjezomer lachen camping

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
johan derksen de oranjezomer lachen camping

Kijkers gaan stuk: De Oranjezomer verhuist naar ‘camping’

|
|

Laatste update:

Morgen verhuist De Oranjezomer naar een vakantiepark in Otterlo. Presentator Hélène Hendriks nam alvast een kijkje. De VI-mannen lijken nog niet zo gecharmeerd van hun nieuwe optrekje op de “camping”... Totdat ze Jan Boskamp spotten!

Hélène Hendriks spot Jan Boskamp op camping

De geweldige Hélène Hendriks nam alvast een kijkje op het vakantiepark in Otterlo, waar de VI-mannen vanaf morgen De Oranjezomer zullen presenteren. Hélène voelde zich meteen helemaal thuis! Zij is naar eigen zeggen een echte “campinggast”. Dat mag ze alleen eigenlijk niet zeggen: het gaat om een vakantiepark met “hele mooie huisjes”. Tijdens het fragment horen we René van der Gijp al luid lachen… En wanneer Hélène doet alsof ze Jan Boskamp in zwembroek spot bij het meer is het hek van de dam. De mannen komen niet meer bij!

Win het weekend van je dromen!

Wilfred Genee grijpt in

De situatie is niet meer te redden. “Dit gaat helemaal verkeerd”, stelt Wilfred Genee. Hij wendt zich snel tot Dick Advocaat om te vragen wat hij van Louis van Gaal als potentiële bondscoach vindt… Maar Johan Derksen gooit meteen roet in het eten: “René en ik denken dat jij Louis een geweldige lul vindt...”

Daarna was de vroege uitzending helemaal niet meer te redden! Erg is dat echter niet: deze meligheid past namelijk perfect in de traditie van het programma. Zo hadden we eerder al veel lol om het mislukte huwelijksaanzoek en de ‘frikandel met oogjes’.

De Oranjezomer is elke dag rond 20:00 uur en 23:00 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder