Wie is de Mol? WIDM logo

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Wie is de Mol? WIDM logo

Vierde Wie is de Mol? 2020-kandidaat en bezocht land bekendgemaakt

|
|

Laatste update:

Het is de dag van Wie is de Mol? 2020! We laten jullie de hele dag al weten welke kandidaten meedoen aan het nieuwe seizoen van het NPO1-programma. Dat waren eerder vandaag al Claes Iversen en Johan Goossens/Jaike Belfor. Zojuist werd bij RTL Boulevard kandidaat nummer 4 bekendgemaakt… En dat blijkt niemand minder dan Miljuschka Witzenhausen te zijn!

Wie is de Mol? 2020 gaat naar China

RTL Boulevard mocht zojuist de vierde Wie is de Mol? 2020-deelnemer bekend maken. Dat gebeurde door middel van mysterieuze doosjes. Hierin zijn allerlei hints verstopt over de desbetreffende kandidaat en het land waar WIDM 2020 zich afspeelt. In het doosje dat RTL Boulevard ontving, vond men een deegroller... En dat bleek een verwijzing naar tv-kok Miljuschka Witzenhausen te zijn! In de doosjes was ook steeds een waaier verstopt. Die hint sloeg op het land dat Wie is de Mol? 2020 aandoet: China. Dat heeft regisseur Rick McCullough zojuist op zijn Instagram bevestigd.

Wie is de Mol? 2020 vanaf 11 januari op tv

In totaal zijn er tien WIDM-doosjes verstuurd. Zodoende houden jullie nog 6 kandidaten van ons tegoed! Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? is vanaf 11 januari 2020 te zien op NPO 1. Zin in een beetje voorpret? Check dan dit toplijstje met de allerbeste Wie is de Mol?-hints van 2019.

Lees verder