Wie is de Mol? WIDM logo

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Wie is de Mol? WIDM logo

Ook de tweede én derde kandidaat van Wie is de Mol? 2020 onthuld

|
|

Laatste update:

Hebben jullie er ook alweer ENORM VEEL zin in? Het nieuwe Wie is de Mol?-seizoen gaat op 11 januari 2020 van start! Aangezien de tijd vliegt en het dus zomaar 2020 is, is het inmiddels de hoogste tijd om alvast een aantal WIDM-kandidaten te onthullen. Zodoende werd eerder vandaag de eerste kandidaat bekend gemaakt: modeontwerper Claes Iversen. We mogen daar dankzij Tijd voor Max en het AD inmiddels een tweede én derde kandidaat aan toe voegen: cabaretier/schrijver Johan Goossens, en acteur/vechtsporter Jaike Belfor!

Johan Goossensen en Jaike Belfor in WIDM 2020

Het AD maakte vandaag bekend dat Jaike Belfor de tweede kandidaat in WIDM 2020 is. Daarna volgde Tijd voor Max met de derde kandidaat: Johan Goossens. Om dit heugelijke feit te vieren, plaatste de cabaretier/schrijver ook zelf nog even een foto op Instagram!

Wie is de Mol? 2020 maakt kandidaten bekend

De kandidaten aan Wie is de Mol? 2020 reisden dit jaar (hoogstwaarschijnlijk?) af naar China. Wat zij daar allemaal meegemaakt hebben, zie je vanaf 11 januari wekelijks op NPO1. Tot die tijd wijzen we je graag op dit lijstje met de allerbeste Mol-acties uit de geschiedenis van WIDM?

PS Oké, Johan Goossens en Jaike Belfor stonden niet op ons kandidatenlijstje… We sluiten echter nog steeds niet uit een aantal van deze BN’ers terug te zien in WIDM? Er wordt straks bijvoorbeeld alweer een kandidaat bekend gemaakt in RTL Boulevard.

Lees verder