Nathan Rutjes in RTL Late Night

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nathan Rutjes in RTL Late Night

Bekendmaking nabij: ‘deze BN’ers doen mee aan Wie is de Mol? 2020’

|
|

Laatste update:

Wie is de Mol?-regisseur Rick McCullough maakt zijn volgers lekker met een wel héél mysterieus berichtje: 'something is coming'. Gaat hij binnenkort de deelnemende BN'ers voor komend seizoen onthullen? Grote kans dat het dan om déze sterren gaat. 

Dat 'something is coming' is ons iets te vaag, dus gingen we zelf even speuren.

Kandidaten Wie is de Mol? 2020

Het zou zomaar kunnen dat de volgende BN'ers meedoen aan Wie is de Mol? 2020. Enkelen hiervan kwamen een hele tijd terug al als 'verdachten' in beeld. En ohja: de locatie! Volgens Televizier, dat zich baseert op bevindingen van Molloten, reizen we volgend jaar af naar Nieuw-Zeeland. 

Nadia Moussaid

De presentatrice die een tijdje terug de toen nog zwangere Jinek verving, is afgelopen jaar opeens oud-Wie is de Mol?-deelnemers zoals Tim Hofman en Barbara Barend gaan volgen op twitter. Ook zit er van begin maart tot eind mei een enorm gat in haar insta-profiel. Zat ze ergens in die periode in het spel?

Nathan Rutjes

De bekende voetballer met het matje ontbrak toen zijn club Groene Ster een kampioenswedstrijd speelde. Hij moest 'iets voor de KNVB' doen, maar Molloten zijn er heilig van overtuigd dat Nathan gewoon in het buitenland zat voor WIDM! De tijd rondom zijn 'verdwijning' (mei 2019) komt overeen met andere potentiële kandidaten en hun plotselinge afwezigheid op sociale media. 

Bekendmaking nabij: ‘deze BN’ers doen mee aan Wie is de Mol? 2020’

Toprak Yalçiner

Ook oud-GTST-ster Toprak Yalçiner verdween ergens halverwege het jaar opeens een hele poos van sociale media. En inmiddels weten we wat dat kán betekenen...

Dione de Graaff

NOS-presentatrice Dione de Graaff was rond diezelfde tijd ook drie weken afwezig. Haar 'excuus': ze was in het buitenland om locaties voor De Avondetappe te checken. Hmmm. Daar heb je toch een redactie voor? Nou, wij denken in ieder geval dat ze gewoon WIDM aan het spelen was!

Bekendmaking nabij: ‘deze BN’ers doen mee aan Wie is de Mol? 2020’

Lucas van de Meerendonk

Kids moesten het in mei doen zonder Jeugdjournaal-presentator Lucas van de Meerendonk, die even niet meer op tv kwam. Ook zetten hij rond die tijd niets op instagram. 1+1=2!

Leonie ter Braak

En dan de meest voor de hand liggende kandidaat: SBS6-ster Leonie ter Braak. Bij haar zagen we ook opeens beduidend minder sociale media-activiteit rond de inmiddels bekende periode. Daarnaast confronteerden haar (toenmalige) collega's van 6 Inside haar in juni met die afwezigheid. Sterker nog: Albert Verlinde vroeg of ze in Wie is de Mol? zit. Haar antwoord was nogal ontwijkend, oftewel: die doet gewoon mee!

Wie is de Mol? 2020 is naar alle waarschijnlijkheid vanaf januari te zien op NPO1!

Lees verder