Roos en Kili in Vier Handen Op Een Buik op NPO 3

Veronica Superguide logo
Roos en Kili in Vier Handen Op Een Buik op NPO 3

Kijkers liggen dubbel om harde opmerking in Vier Handen Op Eén Buik

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

OH SNAP! Gisteren zond NPO 3 weer een spraakmakende aflevering van Vier Handen Op Eén Buik uit. Hierin zien we hoe vlogster Monica Geuze de 18-jarige Roos bijstaat tijdens haar zwangerschap. De moeder van Roos krijgt de lachers op haar hand en stal de show met een harde clapback!

Het nieuwe seizoen van Vier Handen Op Eén Buik had dus opnieuw een nogal spraakmakende uitzending in petto. Net als vorige week, toen alles en iedereen losging over de leeftijd van een schoonmoeder. De zwangere Roos én haar vriendje Kili rookten gewoon en natúúrlijk weet je dan dat twitter daar een mening over heeft. Gelukkig viel er ook genoeg te lachen en dat kwam door déze opmerking van haar moeder Saskia:

Reacties

Tot zover de vrolijke reacties. Want verder kom je vooral negatieve feedback tegen. Die richt zich overigens vooral op de 'kettingrokende zwangere tienermoeder to be', zoals kijker Michelle deelneemster Romy beschrijft. Ze geeft aan dat ze tijdens de bevalling 'geen troep' in haar lichaam wil en dat schiet nogal in het verkeerde keelgat bij kijkers...

Lees verder