Nienke Plas, Vier handen op een buik, BNNVARA

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nienke Plas, Vier handen op een buik, BNNVARA

Nienke Plas en Isa Hoes in nieuw seizoen Vier handen op één buik

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Op dinsdag 7 januari 2020 gaat het nieuwe seizoen van Vier Handen Op Eén Buik van start. Bekende moeders als Nienke Plas en Isa Hoes ondersteunen aanstaande moeders voor, tijdens en na de bevalling.

Vlogster Nienke Plas en actrice en schrijfster Isa Hoes zijn niet de enige bekende moeders, die meedoen aan het veelbesproken programma Vier Handen Op Eén Buik. Kim Kötter (die al eens de reddende engel was voor een alleenstaande moeder), Bobbi Eden, Monica Geuze, Victoria Koblenko, Tatum Dagelet en Toprak Yalciner zullen dit seizoen ook ieder een jonge moeder ondersteunen en hun belevenissen vastleggen in een bijzondere vlog. Voor Tatum is het te hopen dat het met minder conflicten gaat dan in 2018.

Eerste aflevering

Isa Hoes bijt het spits af. Zij ondersteunt in de eerste aflevering de 16-jarige Romy, die zich het liefst omringt met alles wat donker is. Ze is gevallen voor de alternatieve Sylvester (17) en is onbedoeld zwanger van hem geraakt. De zwangerschap loopt alleen niet zoals verwacht. Aan Isa de taak om te zorgen dat Romy weer met een positieve blik naar het leven gaat kijken. 

Vier Handen Op Eén Buik is vanaf 7 januari om 20:25 uur te zien op NPO 3.

Lees verder