Romy en Sylvester in Vier Handen Op Eén Buik op NPO 3

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Romy en Sylvester in Vier Handen Op Eén Buik op NPO 3

Kijkers Vier Handen Op Eén Buik verbaasd over 29-jarige oma

|
|

Laatste update:

Update: De programmamakers van Vier Handen Op Eén Buik hebben ons erop gewezen dat de moeder van Sylvester 29 jaar oud is. En dus niet 28, zoals verschillende kijkers op twitter na afloop van de uitzending schreven. Het artikel is hierop aangepast. Gisteren trapte Vier Handen Op Eén Buik (NPO 3) af met een nieuw seizoen. Bekende mama Isa Hoes mocht de zwangere Romy (16) en haar 17-jarige vriend Sylvester helpen in deze zware periode. Kijkers reageren echter nogal verbaasd toen ze erachter kwamen hoe jong de moeder van Sylvester wel niet is.

"Dan ben je 6 en je moeder 18. Kan je samen naar school", zo klinkt het op twitter, waar mensen de uitzending overigens massaal prijzen. Isa Hoes en de al vroeg wijze Romy maakten nogal indruk. Maar toen de voice-over vertelde dat Sylvesters moeder op haar 12de beviel, was dat even gespreksonderwerp nummer één.

Isa Hoes

De liefdevolle, heftige uitzending werd enorm goed ontvangen. "Wat is Isa Hoes een lieve warme vrouw. Niet oordelend, open minded en begripvol", vindt kijker Romanya. "Ik denk dat Romy geen betere ‘moeder’ had kunnen treffen dan haar." De komende weken mogen nog meer BN'er-mama's jonge moeders in spe gaan helpen. Dit zijn de andere bekende moeders.

Reacties

Er zijn ook kijkers die vinden dat alle opmerkingen en verwijten in de richting van Sylvesters moeder véél te ver gaan. Zo wijst één twitteraar op het feit dat er mogelijk een "vreselijk verhaal" aan ten grondslag ligt. De uitzending maakte dus nogal wat los, op een héél positieve én negatieve manier. Terugkijken kan hier.

Vier Handen Op Eén Buik is elke dinsdag om 20:25 uur te zien op NPO 3.

Lees verder