Mocro Maffia op Videoland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Mocro Maffia op Videoland

Videoland onthult releasedatum Mocro Maffia: Seizoen 2

|
|

Laatste update:

De Mocro Maffia staat opnieuw op het punt om Videoland te veroveren. Vandaag onthulde de streamingdienst wanneer we kunnen uitkijken naar het tweede seizoen van deze grimmige misdaadreeks!

Onderwereld

Zoals de titel al weggeeft, volgen we in Mocro Maffia de strijd om de macht in de Marokkaans-Nederlandse onderwereld. Videoland is er als de kippen bij om te zeggen dat serie niet is gebaseerd op ware gebeurtenissen. Maar ook hier leidt een conflict tussen rivaliserende cocaïnehandelaren in Amsterdam tot een bloederige bendeoorlog. Het eerste seizoen was een hit onder de abonnees van Videoland en dus kon een vervolg niet uitblijven!

Staredown

Vandaag verscheen een korte teaser online waarin Videoland de premièredatum van het tweede seizoen van Mocro Maffia bekendmaakt. Daarin zien we Romano en De Paus verwikkeld in een intense staredown. Dat deze video verschijnt op dezelfde dag als het langverwachte titelgevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari zal daarbij vast geen toeval zijn! De hoofdrollen in deze misdaadreeks zijn voor Achmed Akkabi, Nasrdin Dchar, Robert de Hoog en Daan Schuurmans.

Mocro Maffia: Seizoen 2 is vanaf 2 april exclusief te zien bij Videoland.

Lees verder