Video: extreem vette Harry Potter-‘dancebattle’

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Video: extreem vette Harry Potter-‘dancebattle’

Video: extreem vette Harry Potter-‘dancebattle’

|
|

Laatste update:

Het verhaal van tovenaarsleerling Harry Potter beslaat acht films, en duurt bijna 20 uur. Deze geweldige dancebattle slaat wat details over, maar geeft je in vijf minuten een korte samenvatting!

Het dansnummer wordt uitgevoerd door het PAC Dance Team van de Walden Grove High School uit Arizona. De show werd bedacht voor het jaarlijkse ‘homecoming’-feest, waarbij veel oud-studenten even terugkeren naar hun oude school.

We weten niet wat er precies in het water zit, maar Walden Grove is de thuisbasis van een legioen formidabele dansers!

Beetje jammer dat O Fortuna toch maar weer een keertje ingezet wordt, maar verder is het optreden piekfijn! Dit is wel wat anders dan de bonte avonden die wij ons herinneren…

Pretty good!

Mochten deze dansers je bekend voorkomen: dat kan kloppen. PAC Dance Team deed afgelopen seizoen mee aan America’s Got Talent, waar het de kwartfinale haalde. Lang niet slecht voor een schoolvereniging!

Hoewel we Harry Potter waarschijnlijk niet meer terug zien in de bioscoop, is het universum waarin hij leeft nog springlevend. Op 15 november verschijnt Fantastic Beasts 2: The Crimes Of Grindelwald in de bioscoop. In deze film nemen Newt Scamander (Eddie Redmayne) en Albus Dumbledore (Jude Law) het op tegen de boze Gellert Grindelwald (Johnny Depp).

Lees verder