Magisch mooie trailer van 'Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald'

Veronica Superguide logo
Magisch mooie trailer van 'Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald'

Magisch mooie trailer van 'Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Warner Bros. dropt de ene na de andere trailer tijdens Comic Con in San Diego. Na onder meer Aquaman, Godzilla: King of the Monsters en Shazam! is nu dan ook de nieuwste trailer van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald daar. En die is wederom impressive; je kunt net zo goed nu alvast op het puntje van je stoel gaan zitten.

Verrassingsbezoek

Het publiek van Comic Con werd dit weekend niet alleen getrakteerd op de nieuwste trailer van de veelbelovende tweede Fantastic Beasts-film, maar ook op onverwachts bezoek. Van niemand minder dan Grindelwald zelf. Acteur Johnny Depp verscheen namelijk - volledig in character - op het podium. Sappig detail: z’n ex-vrouw Amber Heard, die een hoofdrol speelt in Aquaman, zat op dat moment in dezelfde zaal. Depp scheidde in 2016 na vijftien maanden huwelijk van Heard, die hem van huiselijke geweld beschuldigde.

Wie stopt Grindelwald?

Maar terug naar de film: in het tweede deel van de spin-off van de Harry Potter-filmreeks zien we dat de wrede tovenaar Grindelwald ontsnapt uit de gevangenis. In de tijd dat hij daar zat, heeft hij de nodige volgelingen weten te verzamelen die hem en zijn plan - tovenaars verheffen boven alle niet magische wezens - steunen. Dumbledore (Jude Law) is de enige die hem kan stoppen, maar die draagt de schone taak over aan zijn oud-leerling Newt Scamander (Eddie Redmayne), aangezien hij Grindelwald al eens eerder versloeg. 

Het ultieme gevecht

The Crimes of Grindelwald is de tweede film van een geplande reeks van vijf. Die moeten als geheel toewerken naar een laatste, episch toverduel tussen Dumbledore en Grindelwald. Naar die strijd werd al eens gerefereerd in één van de Harry Potter-films, maar beelden daarvan hebben we nog nooit te zien gekregen.
Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald zie je vanaf 15 november in de bioscoop. Bekijk de trailer in bovenstaande video.

Lees verder