Verschijnt Deadpool 3 in 2024?

Deadpool

De bizarre, gewelddadige superheld Deadpool staat al een tijdje met z’n duimpjes te draaien. Door de overname van Fox door Disney bevond hij zich een tijdje in niemandsland, want hoe past Deadpool in het Marvel Cinematic Universe? De regisseur van Deadpool 3 geeft op sociale media een update!

Deze week gingen er geruchten dat regisseur Shawn Levy is aangetrokken als regisseur voor Deadpool 3. Dat is goed nieuws, want hij maakte eerder o.a. Free GuyThe Adam Project én afleveringen van Stranger Things. Het is slecht nieuws omdat… de man de komende tijd nog helemaal vol zit!

Levy bevestigt eigenlijk zijn rol als regisseur, maar óók dat de opnames van Deadpool 3 niet meer in 2022 zullen starten. Als de derde Deadpool-film in 2023 wordt opgenomen, dan ligt het voor de hand dat hij pas ergens in 2024 verschijnt, met een kleine kans dat de film eind 2023 uitkomt.

Nog even geduld voor Deadpool 3

Levy werkt in 2022 aan All The Light we Cannot See, een oorlogsdrama voor Netflix waarin een Duitse soldaat en een blind Frans meisje met elkaar bevriend raken. Daarnaast is Levy flink betrokken bij de laatste seizoenen van Stranger Things.

Deadpool wordt natuurlijk gespeeld door Ryan Reynolds, en hij speelt óók de hoofdrol in de nostalgische avonturenfilm The Adam Project. Toevallig verscheen hij deze week op Netflix!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.