De verleidsters van Temptation Island 2020

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De verleidsters van Temptation Island 2020

De verleidsters van Temptation Island 2020 zijn nu óók bekend!

|
|

Laatste update:

Welke vrouwen gaan dit jaar proberen relaties kapot te maken in Temptation Island? Nou, houd je vast: alle verleidsters voor de nieuwste editie zijn bekend!

De vrijgezelle Eline (24), Cheyenne (22), Amber (22), Romee (21), Mambo (25), Nikki (26), Kunza (23) en Felicia (21) gaan de harten (en andere, euhm, 'dingen') van de mannen sneller laten kloppen. Zijn de mannelijke deelnemers Christian, Arda, Gianni en Karim bestand tegen de charmes van deze dames?

Verleiders

Als we de bio's van deze dames mogen geloven, geven ze... geen fuck. Relaties moeten kapot! Neem bijvoorbeeld Eline. Die vindt dat iedereen te verleiden is. "Of ze nou in een relatie zitten of niet." Ook Cheyenne deinst nergens voor terug. "Maar zoek geen ruzie met haar, want ze is mondig genoeg om te zeggen waar het op staat." Daarnaast moeten de heren oppassen voor Romee. "Ze is een echte jager, wachten tot een man op haar afstapt vindt ze vreselijk." Dat belooft wat! Bij de heren zitten ook al zulke waaghalzen.

Temptation Island 2020

Wil je wat meer weten over de stelletjes die dit seizoen meedoen? Je kunt ze hier nog eens uitgebreid bekijken! En oh ja: naar verluidt haakt één van de vier koppeltjes vroegtijdig af en maakt een ander stel hun intrede én krijgen we hier in Nederland binnenkort ook een 'Amerikaanse' versie van Temptation. Juicy... 

Temptation Island is vanaf 26 februari elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5.

Lees verder