Temptation Island in nieuw jasje

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Temptation Island in nieuw jasje

Nederlandse Temptation Island gaat op Amerikaanse editie lijken

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Na al de ophef rondom realitytv, steekt RTL het volgende (nog niet opgenomen) seizoen van Temptation Island in een nieuw jasje. Het moet meer lijken op de Amerikaanse versie, die door de kijkers nog meer wordt gewaardeerd.

Zo is te lezen in een oproep van castingbureau MULTA Casting. "Wij van MULTA Casting zijn op zoek naar koppels én vrijgezellen! Vanwege het succes van Temptation Island USA zoeken we voor de nieuwe Videoland-versie koppels op zoek naar antwoorden binnen hun relatie en vrijgezellen."

Grootste verschillen

De grootste verschillen tussen de huidige Nederlandse (en Vlaamse) editie en de Amerikaanse zijn dat de kandidaten wat ouder zijn en de relatietest echt serieus nemen. Waar veel Nederlandse koppels vooral meedoen voor de 'fame' en soms de verleiders zelfs uit de weg gaan, gaat de Amerikaanse versie dieper dan dat. De koppels zijn er echt om te kijken of ze niet beter bij iemand anders passen. De verleiders zijn daar dan weer niet om relaties echt kapot te maken (al doen ze dat wel), maar om serieus op zoek te gaan naar een nieuwe liefde... Juist, bij iemand die al bezet is. En hier krijgen de kandidaten niet slechts twee weken de tijd voor (zoals bij ons), maar een hele maand. Al gaan er ook Amerikaanse kandidaten na die tijd nog vreemd.

Deelname

"Zijn jullie klaar voor een volgende stap binnen jullie relatie maar speelt soms toch de vraag “Is het dit nu?” Geef je dan op!” Koppels of vrijgezellen die interesse hebben kunnen een mail sturen naar info@multacasting.com. Deze vier koppels testten hun relatie nog op de 'oude' manier.

Temptation Island 2020 (in oude stijl) is vanaf woensdagavond 26 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5.

Lees verder