Temptation Island-presentatoren Annelien Coorevits en Rick Brandsteder

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Temptation Island-presentatoren Annelien Coorevits en Rick Brandsteder

‘Opnieuw stel vroegtijdig uit Temptation Island gestapt’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Temptation Island 2020 belooft nu al een spraakmakende editie te worden! Dit jaar doen er naar verluidt vijf koppels mee, maar dat komt omdat één stelletje er vroegtijdig uit stapte.

Dat beweert Team Tempa, een Temptation Island-platform dat al erg lang actief is en het al vaker bij het rechte eind had wat betreft juice en roddels. De twee tortelduifjes die een vertrokken stel gaan vervangen zijn ook al bekend: Chris en Angela, die volgens de Belgische krant Het Laatste Nieuws al een flinke tijd een setje vormen. 'De twee zijn duidelijk al lang een paar, want hun gezamenlijke Instagramfoto’s gaan terug tot 2011.'

Temptation Island 2020

Er is nog veel onduidelijk over Temptation Island 2020. AL heeft RTL's programmadirecteur Peter van der Vorst vorige week nog gezegd dat je een programma als Temptation 'niet zomaar weggooit', waarmee hij doelde op alle heisa na het grensoverschrijdend gedrag in De Villa en het daaropvolgende interne onderzoek over reality-tv bij RTL. De Belgen gaan dit nieuwe seizoen in ieder geval zeker uitzenden. Hoe RTL het gaat doen - Videoland, RTL 5 of helemaal niet - is nog onduidelijk.

Koppels

Team Tempa wist ook al te achterhalen welke nu nog verliefde mannen en vrouwen er mee gaan doen. Let op: dit is nog niet bevestigd, want we hebben géén idee waar Team Tempa deze info vandaan tovert. Het platform zat zoals gezegd met eerdere voorspellingen goed, maar neemt het vooralsnog met een korrel zout. Goed: de koppeltjes!

Channah en Quentin

Vorig jaar lekte ook al eerder uit dat er één koppel vroegtijdig uit de show stapte. Het ging toen om Channah en Quentin, die (voor de helft) meededen aan Temptation Island VIPS. RTL stuurde de twee weg nadat Channah onthulde dat ze al een tijdje zwanger was.

Lees verder