Verfilming Stephen King-verhaal Rest Stop in de maak

Veronica Superguide logo
Verfilming Stephen King-verhaal Rest Stop in de maak

Verfilming Stephen King-verhaal Rest Stop in de maak

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Aan Stephen King-verfilmingen de komende jaren geen gebrek. Aan de alsmaar groeiende lijst kan nu ook Rest Stop worden toegevoegd!

Bandenlichter

Rest Stop is gebaseerd op een kort verhaal van Stephen King uit 2003. Hierin stopt John Dykstra, een verlegen schrijver, in het holst van de nacht bij een verlaten tankstation. Daar hoort hij hoe een vrouw wordt mishandeld door haar echtgenoot. Hij besluit in te grijpen en slaat de man met een bandenlichter. John en de vrouw slaan vervolgens op de vlucht, maar de gewelddadige echtgenoot zet al snel de achtervolging in…

Sadistisch

Volgens Deadline zal deze verfilming er net iets anders uitzien dan fans van het verhaal gewend zijn. Zo heeft Legendary Pictures, de studio achter Rest Stop, al aangekondigd dat het hier twee vrouwen zijn die achtervolgd worden door een sadistische belager. Over de casting is nog niks bekend, maar de regie is in handen van Alex Ross Perry. Hij tekende eerder voor Her Smell, een muziekdrama met The Handmaid’s Tale-ster Elisabeth Moss in de hoofdrol. Helaas is nog niet bekend wanneer Rest Stop in de bioscopen zal verschijnen.

Lees verder