Rutger van Barneveld

Veronica Superguide logo
Rutger van Barneveld

Verdrietig nieuws voor Ik Geloof In Mij-ster Rutger

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

'Dutch Engelbert' René le Blanc kreeg veruit de meeste aandacht rondom SBS6' realityserie Ik Geloof In Mij, maar ook volkszanger Rutger van Barneveld ontpopte zich tot een soort cultheld. Helaas gaat het privé even niet zo lekker met 'm...

Rutger en zijn steun en toeverlaat, vriendin Ivana, zijn uit elkaar. Dat maakte hij gisteren met tranen in de ogen bekend bij Shownieuws.

'Zeer pijnlijk'

De breuk komt hard aan. "Het is zeer pijnlijk", aldus een zichtbaar emotionele Rutger. "Ik heb er echt wel heel veel verdriet van. Het is iets wat al een paar maanden speelt. Ik zag het al wel een beetje aankomen." Ivana, net als Rutger actief in de muziek-bizz, was ook veel te zien in Ik Geloof In Mij.

Superguide Podcast: Bankplakkersmeer

Waarom ging het uit?

Rutger, die we binnenkort terugzien in het tweede seizoen van Ik Geloof In Mij, trekt ook deels het boetekleed aan. "Ik denk dat ik wat meer zou moeten gaan vertellen. Ik ben best een binnenvetter, niet zo'n prater." Op een gegeven moment hakten de twee de knoop door. "Ik vind het verschrikkelijk." Ze hopen allebei dat het ooit weer goedkomt. 

Ze wonen nog samen

Ivana woont nu nog bij Rutger, totdat ze een eigen plekje vindt. Pijnlijk natuurlijk! "Je bent wel samen, maar anders dan anders. En toch als ze bij je zit, wil je d'r een knuffel geven. Ja, dat is lastig." En dan, terwijl er een traantje over zijn wang biggelt: "we knokken er allebei voor". 

Lees verder