Gebroeders Russo waarschuwen: “Verbod op Avengers: Endgame spoilers vervalt komende maandag”

Veronica Superguide logo
Gebroeders Russo waarschuwen: “Verbod op Avengers: Endgame spoilers vervalt komende maandag”

Gebroeders Russo waarschuwen: “Verbod op Avengers: Endgame spoilers vervalt komende maandag”

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

De gebroeders Russo vinden dat je Avengers: Endgame nu eindelijk wel eens gezien moet hebben. Zo niet, dan heb je pech! De regisseurs laten namelijk weten dat hun verbod op spoilers bijna gaat vervallen…

#DontSpoilTheEndgame

Avengers: Endgame ging ruim een week geleden in première. De regisseurs vroegen fans om het verhaal van hun spektakelstuk niet te spoilen. Ze deden dat onder de noemer: #DontSpoilTheEndgame. Logisch, want zelfs al voordat de film op het witte doek te zien was, stond het internet al vol spoilers!

Maandag is spoilerdag

Inmiddels zullen veel fans Avengers: Endgame inderdaad al wel gezien hebben. Mocht je er echter nog niet aan toe zijn gekomen, dan willen de gebroeders Russo je graag waarschuwen. In een interview met Good Morning America laten zij weten dat het wat hen betreft helemaal oké is als je vanaf komende maandag spoilers dropt. Joe Russo vindt dat twee weekenden meer dan genoeg tijd is om een bioscoopbezoekje te plannen. Je ziet het fragment hieronder, inclusief tweet van Chris Evans, die graag wil weten of hij dan ook video’s vanaf de set mag gaan delen!

Nieuwe trailer voor Spider-Man: Far From Home?

We snappen dat het voor fans leuk is om vanaf komende maandag eindelijk in het openbaar over Avengers: Endgame te kunnen discussiëren... zonder in elkaar geslagen te worden! Screenrant vindt het echter vrij opvallend dat Joe Russo zo’n specifieke dag noemt… Volgens deze website zou dat best eens te maken kunnen hebben met nieuws over Spider-Man: Far From Home. Wellicht een trailer? We houden je op de hoogte!

Lees verder